דיכאון חולף?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

10/06/2015 | 10:06 | מאת: יוסי

שלום, בהמשך לשאלה שלי מטה: 1. האם יש סיכוי שאבריא לגמרי ללא התערבות כאשר הכאב הכרוני יעבור לגמרי? אם כן, תוך כמה זמן צפוי הגוף להתנקות? 2. מה הכוונה בנוגדי דיכאון? תרופות? 3. מתכוון להתחיל טיפול CBT. האם לדעתך מספק? תודה

1. ודאי שיש סיכוי, אולם המטרה לקצר תהליכים וסבל 2. נוגדי דיכאון, הכוונה לתרופות שיש להן יעילות הן בכאב כרוני והן לגבי הדיכאון 3.CBT יכול להיות מענה מצויין אך שילוב של תרופות וCBT הוא שילוב יעיל יותר

מנהל פורום דיכאון וכאב