שלום ד'ר

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/02/2010 | 04:27 | מאת: עופר

אני סובל מ T .S וזה מלווה גם בהתפרצויות זעם. לקחתי בעבר תרופות. ולא ממש עזר לי. אני גם בתקופה מאד לחוצה. אני כל הזמן מוטרד מהעניין שאני אפגע בריאותית בצורה קשה. בעיות כמו לחץ דם. אפילו התקפת לב ומוות. כל פעם אחרי כעס קשה.אני מרגיש כך. האם זה נכון? ישנם אנשים במצבים כאלו והכל תקין איתם. איך זה עובד כל זה? אני ממש ממש מוטרד

שלום עופר. למה כוונתך TS, האם מדובר בתיסמונת טורט? נראה שאתה מתאר התקפי חרדה. התקפי חרדה מפחידים אך לא מסוכנים. אשמח באם תפרט מה היו הטיפולים בעבר. ממליץ בכל מקרה הערכה פסיכיאטרית מחודשת

03/02/2010 | 17:57 | מאת: עופר

אני אכן התכוונתי לתסמונת טוראט. מדובר גם בהתקפתי חרדה, עם כל מיני רגשות מוזרים, לחץ בחזה ופחד משתק בלי הפרעות נשימה. אבל התכוונתי גם להתקפי כעס גדולים, שקוראים לי בגלל לחץ וכל מיני דברים מרגיזים אחרים. לקחתי בעבר המון תרופות כגון, קלונקס אורלפ הלידול, ואפילו פרוזאק. פשוט כלום לא השפיע עלי אין לי מושג למה, פשוט משתק אותי כל פעם אחרי התקף זעם, כאילו נפגעתי בריאותית בצורה חמורה. וכל מיני פחדים של מחלות שיכולות לנבוע כתוצאה מהכעס, לכן זוהי הייתה שאלתי אם תוכל להרגיע אותי מעט, זה יעזור לי מאד.

מנהל פורום דיכאון וכאב