בירור תחושות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

23/01/2015 | 13:40 | מאת: אנה

שלום, בת 45, רווקה. עד לפני כחודש וחצי נטלתי במשך כ - 4 חודשים ציפרלקס 10 מ"ג ביום. נטילת הציפרלקס נבעה מדיכאון בינוני בו לקיתי לאחר פרידה מזוגיות, כאשר במקביל לטיפול התרופתי הלכתי לטיפול פסיכולוגי (ועדיין הולכת). לפני כשבוע וחצי התחלתי לסבול מתופעות אחרות וחדשות, אני נורא עצבנית, כל דבר "מקפיץ" אותי, מתעוררת קבוע ב - 4 לפנות בוקר ומחשבות על האקס חוזרות. בדר"כ אני דיי אופטימית, רגועה...הפעם זה משהו מתמשך שגורם לי להתפרצויות בכי, חוסר ריכוז, מעיין תסכול מתמשך. האם לדעתך עלי לחזור לטיפול תרופתי? הפסקת הכדורים הייתה בהמלצת הפיסיכיאטרית שטיפלה בי, ולאחר שהרגשתי שחזרתי לשגרה והורדתי את הכדור בהדרגה. אבקש להדגיש שאני בתקופה מאוד לחוצה בחיים המשלבת לימודים באונ' ועבודה במשרה מלאה. תודה מראש על תשובתך.

שלום אנה, על פי התיאור נראה כי יש לשקול חידוש הטיפול לתקופה נוספת. 4 חודשים הינה תקופה קצרה מידי. בדרך כלל שי לספור את תקופת הזמן מהשלב שבו נעלמו כל התסמינים לחלוטין ולפרק זמן של לפחות חצי שנה

מנהל פורום דיכאון וכאב