רמוטיב וכאב ראש

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

16/01/2015 | 12:18 | מאת: אנה

שלום, התחלתי לקחת רמוטיב לפני שבוע. הבוקר (למעשה עוד באמצע הלילה) התחיל לי כאב ראש חזק מאוד. אני יודעת שזו אחת מתופעות הלוואי של הכדור. האם מותר לקחת כדור מסוג אופטלגין נגד כאב ראש? כמו כן, אני נוטלת גלולות מסוג יאז. מתי כאבי הראש אמורים לעבור? אודה על תשובתכם בהקדם (כואב הראש...)

שלום אנה, לא בהכרח הייתי מקשר את כאב הראש לתרופה בעיקר לאחר שבוע של טיפול. ניתן לשלב אופטלגין להקלת כאבי הראש (באם אין רגישות לתרופה, כמובן)

16/01/2015 | 23:15 | מאת: אנה

מנהל פורום דיכאון וכאב