חרדה ממחלות עקב אובדן

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/06/2014 | 23:58 | מאת: ברלי

שלום רב, אבי היקר נפטר לפני כחמישה חודשים מסרטן בלבלב, המוות היה אכזרי ומהיר תוך שבועיים בלבד מרגע שאובחנה המחלה. בחודשים שחלפו מאז אני מלאה בחששות מהמחלה בעיקר מסרטן השד דוקא (אני בת 41(( ומרבה למשש את עצמי באופן אובססיבי כמעט, בחיפוש אחר גושים.יש לי כל הזמן כאבים ודקירות בשדיים ואני מתה מפחד לגשת לרופא ולהבדק ולו רק בשביל השקט השקט הנפשי, אני ממש חווה חרדה פיזית רק מהמחשבה שימצאו לנ איזה בעיה.. אני מקשרת את זה בהחלט למוות של אבא כי מעולם לא הרגשתי ככה בעבר, מה לעשות??

ראשית תנחומי הכנים. זה מאוד צפוי שסף החרדה ירד על רקע חשיפה למחלה קשה. מציע לשקול מספר מפגשים טיפוליים (לא בהכרח תרופתיים), על מנת לאפשר לך להפריד בין תהליך האבל והחרדה המציפה

מנהל פורום דיכאון וכאב