פסכיאטר

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

26/01/2014 | 19:27 | מאת: אבי

שלום אני בתאריך 10.4.2010 הייתי אצל פסכיאטר בקופת חולים מכבי עקב תאונת עבודה שם אמרתי שאני בדיכאון היה לי פסוריאזיס ודלקת פרקים ואמרתי לאותו פסכיאטר את זה וגם את המחלה שלי נתן לי כדורים ולא לקחתי הייתי אצלו ס"כ 4 פעמים שהם נתן כדורים הייתי אצלו במעקב מתאריך 4.2010 עד 8.210 סה"כ 4 טיפולים שאלה שלי : אני ב2010 יצאתי ללימודים בחודש 10.2010 4 שנים למדתי הנדסה הוצאתי תואר ועכשיו ממצאתי עבודה בטחונית עברתי את הראיונות ויש לי תחקיר בטחוני בראיון אמרתי להם שיש לי מחלה דלקת פרקים פסוריאזיס אטריטיס והם מקבלים אותי בתור נכה השאלה שלי אליך האם זה בעיה פסכיאטרית יכולה לפסול את סיווג הבטחוני התפקיד הוא באנרגיה אטומית תודה רבה על הקשבה מאד חשוב לי לדעת את התשובה שלך

אבחנה פסיכיאטרית כשלעצמה אינה אמורה לפסול סיווג ביטחוני. יש חשיבות לעצם ההפרעה עצמה והפגיעה שלה בבוחן המציאות. מצב דיכאוני בעבר אינו בהכרח יוביל לפגיעה בסיווגך.

26/01/2014 | 21:35 | מאת: אבי

עוד שאלה בבקשה ברשותך הפסיכיאטרית הבחנה את זה אי טק פסיכיאטרי זה בפגישה הראשונה רשמה וגם פוסט טראומה אני בפגישה הראשונה אמרתי לה שאני רוצה כבר למות בגלל שלא יכולתי לזוז בגלל המחלה הקשה הדלקת פרקים והפסוריאזיס היו ממש קשים ולכן אמרתי לה את זה וגם שהייתי בדיכאון בגלל המחלה. בפגישה הבאה רשום מעקב פסיכיאטרי הייתי בא אליה והיתה מביאה לי כדורים שלא השתמשתי בהם וכך עוד 3פגישות ובתאריך 25.8 .2010 לא הלכתי יותר אליה . השאלה שלי האם זה יפגע בסיווג אני לא רוצה לשקר אני ממלא טפסים וגם פוליגרף אני עובר. לציין בפניך הלכתי ללמוד אחרי חודשיים כלומר 10.2010 למדתי 4 שנים והיום אני מחפש עבודה בתור נכה הלכתי אליה כדי שמישהו יקשיב לי בבקשה אודה על תשובתך אני לא עובד מאז שסיימתי את הלימודים ועבודה הזאת חשובה לי תודה על הקשבתך

26/01/2014 | 22:00 | מאת: אבי

שלום שוב ותודה על תשובתך ברשותך עוד שאלה אני פשוט רוצה לדעת אם זה יכול לפגוע בי בסיווג הבטחוני מה ששאלתי אותך כמו שאמרתי בפגישה הראשונה רשמה אינטק פסיכיאטרי ובבדיקות הבאות מעקב אז מה זה אומר פוגע בסיכויים להתקבל אני יוכל לעבור את בדיקה הביטחונית ? אני הייתי בדיכאון בין התאריכים 4-8-2010 ומאז לא הלכתי אליה הלכתי אליה בתאריכים המצוינים בעקבות המחלה שפרצה לי בגוף בבקשה את תשובתך תודה רבה

אבחנה פסיכיאטרית כשלעצמה אינה אמורה לפסול סיווג ביטחוני. יש חשיבות לעצם ההפרעה עצמה והפגיעה שלה בבוחן המציאות. מצב דיכאוני בעבר אינו בהכרח יוביל לפגיעה בסיווגך

מנהל פורום דיכאון וכאב