הרגשה רעה ומחשבות רעות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

26/01/2014 | 18:19 | מאת: ג'

שלום הגעתי לפסיכיאטר של הקופה עקב הרגשת תשישות וחוסר כח. הפסיכיאטר רשם לי מירו 30 מ"ג נטלתי במשך שבוע רבע כדור במשך יומיים חצי כדור ואחר כך העלתי לכדור שלם שזה בדיוק היה אתמול. אני מרגישה האמת כעת יותר רע , תחושה רעה בראש שהיא מעין דיכאון , אני לא מצליחה לתפקד חברתית אפילו יותר מלפני הכדור. האם יש טעם להמשיך את הטיפול וזאת בעצם מעין תופעת לוואי שתעבור?

מירו הינו תכשיר נוגד דיכאון. מהתמונה הקלינית שציינת קשה לי לומר בוודאות כי מדובר בדיכאון. באם אכן זה המצב בהחלט יתכנו הופעת תופעות לוואי בתחילת הטיפול. שתי אופציות קיימות: חזרה לחצי כדור למשך 4 ימים נוספים והעלאה למינון של כדור, או למשוך עוד מספר ימים. תופעות הלוואי חולפות לרוב בתוך כשבועיים.

מנהל פורום דיכאון וכאב