היי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/12/2013 | 09:42 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר קודש .. אני בת 29 ונוטלת פקסט מזה 3 חודשים. לםני כשבועיים עליתי למינון 40 מ"ג. הסיבות בגינן אני נוטלת הן הפרעות חרדה, הפרעות במצב רוח נטייה למצבי רוח ירודים וגולת הכותרת היא OCD. אני חשה הטבה במצבי הרוח והחרדות אך עדיין אני לא מרגישה שיפור ניכר בOCD. יש פעמים שאני יכולה לשלוט במחשבות ו"בטקסים" ויש פעמים שלא וזה נורא מתסכל. רציתי לשאול האם במקרה של מחשבות וכפייתיות לכדורים לוקח יותר זמן לפעול ולהביא לאיזשהי הטבה משמעותית? תודה.

ראשית כן. הפרעה פיתיתי היא יותר עקשנית מהפרעות אחרות ולעיתים מצריכה גם יותר זמן וגם מינונים גבוהים יותר

מנהל פורום דיכאון וכאב