רמוטיב

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/11/2013 | 01:46 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני בן 28, מזה כ - 6 שבועות על רמוטיב 500 מ"ג ביום (במנה אחת) בשבוע האחרון החלו תופעות של כאבים בצידי הראש ובפנים (אזור הסינוסים), כמו כן חלה עליה בעצבנות. האם אני יכול לייחס את התופעות לרמוטיב? (הופיעו כאמור רק בין השבוע החמישי לשישי). תודה

התמונה שאתה מתאר אינה קשורה לרמוטיב עצמו אך בהחלט מעלה שאלה האם היא לא מופיעה למרות הרמוטב. יתכן ויש מקום לשקול שינוי בטיפול. כדאי לבצע הערכה פסיכיאטרית מסודרת על מנת לאבחן את מצבך ולקבוע תוכנית טיפול בהתאם.

מנהל פורום דיכאון וכאב