רמוטיב ורמות גבוהות של ALTו AST

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/10/2013 | 15:35 | מאת: רן

שלום רב, בעצתו של הרופא קיבלתי מרשם לרמוטיב. בעלון התרופה רשום שנטילת תרופה זו למי שיש בעיות בתפקודי כבד זו בעייה. שאלתי היא האם רמות: AST 54 ALT 118 אכן עונות על ההגדרה של ליקוי בתפקודי כבד.האם זה בסדר ליטול תרופה זו? אציין שאני בן 40 תודה מראש,

אכן מדובר בערכים יחסית גבוהים. יש צורך לבצע בירו. איני רואה סיבה לדאגה מבחינת השילוב של רמוטיב למרות ההפרעה. הדבר יצריך מעקב אחרי התיפקודים בצורה הדוקה יותר ולא יותר.

מנהל פורום דיכאון וכאב