טיפול ברמוטיב

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/08/2013 | 19:29 | מאת: ניצה

שלום דר קדוש, אני עם דכאון וחרדה קלה, הייתי קוראת לזה דאגנות יתר. ניסיתי חצי כדור ציפרלקס וחשתי רדימות, זומביות וישנתי יומיים. חשבתי לנסות רמוטיב. מה דעתך על התרופה /היעילות שלה? תודה מראש ניצה

04/08/2013 | 19:27 | מאת: ניצה

ברצוני להוסיף שאני עובדת ומתפקדת אך יש קצת קשיי שינה ואני נוטלת חצי בונדורמין. תודה

לכל תרופה כולל רמוטיב ייתכנו תופעות לוואי בימים הראשונים. מציע להמשיך בטיפול הקיים כיוון שסבירות גבוהה שתוך מים ספורים התופעות יחלפו וההשפעה המיטיבה תורגש

מנהל פורום דיכאון וכאב