נוגדי דיכאון ביום יום

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

29/07/2013 | 09:12 | מאת: טל

שמתי לב שלאחר שתיית קפה אני מרגיש יותר טוב. מצב הרוח עולה ואני מקבל אנרגיה. האם יש לזה הסבר מדעי או שזאת מחשבה חולפת? האם יש דברים נוספים ביום יום שיכולים להעביר דיכאון, גם אם בחלקו כגון: מוזיקה, הליכה ועוד תודה על תשובתך

קופאין הינו סם ממריץ ולכן לא מפתיע שחשת עליה ברמת האנרגיה שלך. יחד עם זאת צריך לזכור שקופאין במידה מוגברת יכול להחמיר הפרעות חרדה. התערבויות שאינן תרופתיותשנמצאו כיעילות הן פסיכותרפיה וספורט (פעילות קבועה כמו הליכה של לפחות חצי שעה בקצב נמרץ לפחות 3 פעמים בשבוע)

29/07/2013 | 11:36 | מאת: טל

רק אציין שקופאין איננו סם ולפחות אינו מוגדר ככזה. כמו כן עקב בעיות בקיבה אני כמעט ולא שותה קפה וכאשר אני שותה מדובר בכמות מזערית. - במשקאות אנרגיה איני נוגע

מנהל פורום דיכאון וכאב