דיכאון עמוק ונזעי חשמל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

24/07/2013 | 18:14 | מאת: אתי

שלום, אחי בן ה37 סובל מדיכאון עמוק כשנה. הגיכאון פרץ אחרי סיום מערכת יחסים ותחושת החמצה שלא מרפה. אחרי טיפול בגרייה מגנטית החל טיפול בנזעי חשמל. הוא כבר אחרי 7 טיפולים ללא הועיל. התחילו לשלב נורטילין ויעברו לטיפול דו צדדי. אחי טוען שתשו כוחותיו להלחם בדיכאון והוא היה רוצה למות. האם הטיפול עוד יכול להועיל ולהפחית את הסבל שלו? האם טיפול דו צדדי יעיל יותר מחד צדדי? אתי

שלום אתי. צר לי לשמוע על מצב אחיך. נראה כי מדובר במצב שמתאים להגדרה של "דיכאון עמיד". נזעי חשמל דו צדדיים יעילים במידה וטיפול חד צדדי לא הוביל לשיפור. מעבר לכך במצב כגון זה לעיתים יש מקום לשילוב של מספר תרופות.

מנהל פורום דיכאון וכאב