וולבוטרין XR 150 מ"ג + סימבלטה 60 מ"ג

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/07/2013 | 13:13 | מאת: מיקי

שלום רב ד"ר קודש. לפני שבועיים התחלתי ליטול וולבוטרין 150 מ"ג בנוסף לסימבלטה 60 מ"ג, במטרה לעזור לי להתמודד עם הפרעת קשב. ריטלין לא עזר (להיפך, החמיר את מצבי וגם לדעתי דפק לי משהו במוח, אני חווה סוג של דיסלקציה בכתיבה - שלא הייתה קיימת). אני מייחלת בכל ליבי שהתרופה תעזור לי כיוון שאני מתקשה בכל תחומי החיים. אני חווה חרדות, דיכאון, עייפות איומה ולשמחתי גם פגיעה בתיאבון. בנוסף לכך, חייבת לציין, שהתפטרתי מהעבודה ללא חלופות. אני לא מצליחה להתמיד במקומות עבודה וחוזרת למצבים של קושי כלכלי, נפשי וחוזר חלילה. השאלה שלי לאחר כל החפירה - האם דיכאון כתופעת לוואי אמור לחלוף? אני לא יודעת אם זה נובע מהוולבוטרין או מזה ששוב אני ללא עבודה וחרדה ממצבי. מה דעתך על השילוב בין 2 התרופות והאם קיים משהו נוסף שיכול לעזור להתמודד עם ADD? חייבת להוסיף שבאמתחתי גם: הפרעת אישיות גבולית מקלאסטר 2 ודיסתימיה. אשמח לתשובתך, מיקי. (אהה... אישה, ובת 37)

03/07/2013 | 13:15 | מאת: מיקי

השלמת מידע: אני נוטלת תוסף מזון "זום". (למרות שאני צמחונית וזה מגיע ממקור אורגני)

שלום מיקי. ברור לי מכל מה שכתבת שאת בעיקר מוצפת. קשה מהפניה שלך להבין מה הבעיה הבסיסית שממנה את סובלת והאם בכלל תרופות הם הפתרון לבעיות אלה. התחושה שלי שאת יורה לכל הכיוונים ושצריך בשלב ראשון לעשות סדר ע"י איבחון מסודר ובניית תוכנית טיפולית מסודרת, שתאפשר לעקוב אחר שיפור בתסמינים ולהפריד בין תופעות לוואי לסימפטומים. ברור שהדבר הזה אינו יכול להיעשות במסגרת זו.

04/07/2013 | 16:57 | מאת: מיקי

תודה על התשובה. מיקי

מנהל פורום דיכאון וכאב