זקוקה לעזרה דחוף

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

30/06/2013 | 21:25 | מאת: חני27

בת 56,חודשים רבים שאני בדיכאון,באי שקט נפשי,בחרדות,לא ישנה טוב,התחלתי לקחת לוריוון כל פעם שאני מרגישה רע, אחרי זה אני נרגעת, כנראה אחרי שההשפעה של הלוריון חולפת,שוב אני במתח והבטן מתהפכת לי, לוקחת לוריון וזה עובר, אני מרגישה שאני כאילו מכורה לכדור, מה עושים? האם אני מכורה? איך נגמלים? מחכה לתשובה ולעזרה,תודה

שימוש ממושך בתרופות הרגעה יכול להוביל להסתגלות ולהתמכרות. הפיתרון אינו טיפול בתכשירי הרגעה שממסכים את תסמיני החרדה לפרק זמן מוגבל אלא טיפול בתרופות מונעות חרדה כמו ציפרמל, ציפרלקס, פרוזק, לוסטרל וכו. מציע לפנות לפסיכיאטר על מנת לבחן אם קיימת התמכרות, להתחיל לטפל בתסמיני החרדה ובהדרגה לגמול משימוש בתרופות ההרגעה.

מנהל פורום דיכאון וכאב