דכאון עקב טראומה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

30/03/2010 | 11:26 | מאת: אלי

לד"ר שלום רב לפני מספר שנים ( 3 שנים) הייתה לי טראומה ( דימום מוחי) שהשאיריני עם נזק מוחי המתבטא בחולשה וירידה בתחושה בפלג גופי השמאלי . אולם לאחרונה התחיל להתפתח אצלי תופעה של חרדה ודכאון ( שהיו קיימים אך במימדים יותר קטנים) וכן נטייה להיות עצוב והרגשה של חוסר אונים ונטייה להיות לבד ( להתרחק מאנשים לרבות הקרובים אליי ). האם התופעות האלה הם תוצאה ומההשלכות של הטראומה שעברתי . המשך יום טוב וחג שמח

לא בהכרח. חשוב לבחון את התכנים סביב התסמינים שאתה מתאר. בכל מקרה ללא קשר לנסיבות ולסיבות יש מקום לטפל בתמונה הקלינית.

מנהל פורום דיכאון וכאב