צביטה בקיבה באופן פתאומי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/10/2020 | 23:36 | מאת: שרית

שלום רב. דוקטור היקר. לעיתים באופן פתאומי בלתי צפוי חשה מן צביטה באזור הקיבה למשך שני שניות. עברתי גסטרו והתוצאה תקינה אודם קל. אף עברתי ct בטן. והתוצאה תקינה לציין שעוברת מצב רגשי אך תופעה זו נראית לי הזוייה תודה רבה👍

19/10/2020 | 23:41 | מאת: שרית

לציין גם ללא קשר לצביטה שמרגישה לחץ קל באיזור זה

הי שרית. זה בהחלט נשנע מטריד. אני מניח התסמין של הצביטה בקיבה , אינו עומד בפני עצמו ויתכן שיש מקום לסצע הערכה של גורם מבריאות הנפש, כדי להעריך האם יש אפשרות להסביר התסמין כחלק מתונה רגשית רחבה יותר

מנהל פורום דיכאון וכאב