ציפראלקס 30 מ"ג ומשך טיפול תרופתי בחרדות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/05/2020 | 00:01 | מאת: ערן

שלום. מקובל לתת ציפראלקס 30 מ"ג לטיפול בחרדות?האם הטיפול התרופתי בחרדות הוא קצוב בזמן (נניח פרק זמן של כשנה-שנתיים) או נדרש לקחת למי שסובל ממושכות לתקופה ארוכה מאוד בדומה לטיפול בסכרת?

שלום ערן. טיפול בציפרלקס 30 מ"כ הוא חריג ומחייב אישור מיוחד. ברב המקרים עם 20 מ"ג לא הוביל לשיפור, צריך לשקול שינוי בטיפול: החלפת תרופה או שילוב של תרופה נוספת. הטיפול בכל הפרעה פסיכיאטרית יכול להיות קצוב בהתאם למספר האירועים הקודמים, משכם ועוצמתם. בחלק מהמקרים ההמלצה תיהיה להמשיך בטפול באופן קבוע לפרקי זמן ארוכים

מנהל פורום דיכאון וכאב