מחשבות מטרידות-ונלפקסין xr

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/04/2020 | 19:12 | מאת: הדר

שלום לרופא הפןרום. לפי ניסיונך,האם התרופה ונלפקסין xr יעילה בהפרעה של מחשבות טורדניות?אם כן,באיזה מינון מדובר בדרך כלל?תודה רבה.

השאלה המרכזית מהי מהות החשיבה הטרדנית, כיוון שיכול להיות ודובר בימפטום של מספר הפרעות. באם מדובר בהפרעה כפייתית המאופיינת בחשיבה טורדנית הרי בד"כ הטיפול המומלץ הוא דוקא תרופות בעלות השפעה סרוטונינרגית ובמינונים גבוהים. באם מדובר בחלק מהסתמנות של דיכאון לדוגמא הרי תכשירים המשפיעים על המערכת הסרוטונינרגית והאדרנרגית (כמו ויאפקס/ונלפקסין) יעילים גם הם

מנהל פורום דיכאון וכאב