משך גמילה מירידת מינון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/11/2019 | 22:40 | מאת: אורית

שלום ד"ר.אני מטופלת בהצלחה כמה שנים בגלל דיכאון וחרדות בכדורים: RECITAL 20 MG CLONEX 2 MG לאור עייפות בלתי נסבלת שגרם לי הקלונקס,ירדתי ב-0.5 מ"ג במינון ומזה 3 שבועות אני חווה חרדה חזקה מאוד וקפיצות של השרירים בגוף.למרות זאת לא נשברתי ונשארתי במינון אליו ירדתי.מהו משך הגמילה המקסימלי הצפוי מירידת המינון?האם מדובר במספר שבועות / חודשים עד שהמוח לומד להתרגל?תודה לך.

שלום אורית. לא בטוח בכלל שמדובר בתסמונת גמילה. ייתכן ואינך מטופלת במינון מספק של רסיטל, כך שעדין יש תסמיני חרדה שאינם מטופלים דיים

מנהל פורום דיכאון וכאב