כדורים נגד דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/11/2019 | 18:43 | מאת: דודי

שלום דר קודש רציתי לשאול האם כדורים למניעת דיכאון יכולים לפגוע בכבד או באיברים אחרים בגוף ? אני התחלתי לפני חודש בטיפול ויש לי כאבי בטן ועוד כמה תופעות לוואי.. תודה דודי

כאבי בטן אינם מצביעים על פגיעה בתפקודי הכבד. רוב התרופות מפורקות ע"י הכבד ולכן מומלץ אחת לתקופה לבצע בדיקות דם תקופתיות. יחד עם זאת התרופות הן עם מקדם בטיחות גבוה. חלק מהתרופות יכולות להוביל לתופעות לואי ביטניות כמו, בחילות ושינויים בהרגלי היציאות, אך אלה לרוב חולפות עם הזמן

מנהל פורום דיכאון וכאב