ויפאקס XR לטיפול בטורדנות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/10/2019 | 20:50 | מאת: רון

היי דר'.בגלל חרדות וטורדנות אני מטופל כמה שנים ב-Viepax xr 150 mg והייתי מאוזן. בחצי שנה האחרונה יש לי התגברות בחרדה ועקב כך טורדנות סביב הנושא כל הזמן והמוח שלי לא פנוי לכלום. ניסיתי להעלות מינון התרופה ל-225 מ"ג משך 3 חודשים ואין שיפור.מה מקובל לעשות במצב כזה?הויפאקס אולי פחות יעיל לטורדנות וצריך לחשוב על תרופה אחרת?

תרופות שניתנות להפרעה טורדנית עובדות בעיקר על הסרוטונין. ויאפקס בעלת פעילות כפולה גם סרוטונין וגם נוראפינפרין. ייתכן ויש מקום להחליך הטיפול בתרופה ממשפחת הssris

מנהל פורום דיכאון וכאב