התקפי חרדה , פחד ומחשבות נוראיות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

16/09/2019 | 23:13 | מאת: מירי

אני סובלת מחרדות 7 שנים עד לפני שנה וחצי השתמשתי בפריזמה לפני כחודש וחצי חטפתי התקף חרדה בעקבות מקרה שקרה חזרתי לפריזמה באותו מינון כדור אחד ליום 3 שבועות לקחתי ולא היה שיפור העלתי את המינון לאחד וחצי לוקחת כבר שבוע וחצי ועדיין בחרדות אבל מעט .האם עליי להמשיך עם מינון של אחד וחצי או שזה כבר לא ישפיע עליי כי במשך 7 השנים לא לקחתי ברצף . מה עליי לעשות עזרה בבקשה נא תשובתך המהירה . תודה

שלום מירי. הייתי ממשיך בשלב זה על כדור וחצי ובמקביל מבצע הערכה פסיכיאטרית לגבי המשך הטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב