על האנדרונקס עשרים תווים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/08/2019 | 23:28 | מאת: אייל

שלום דר !! אשמח לשמוע ממך על התרופה אנדרונקס .. איך ועל מה היא פועלת ולאחר כמה זמן משפיעה ומה הרף הכי גבוה שלה . תודה על תגובתך . תגובה

אדרונקס היא תרופה ייחודית בכך שהיא פועלת רק על חסימת פירוק המתווך העיצבי נוראפינפרין. כמו כל התכשירים נוגדי הדיכאון אדרונקס לא פועלת מיידית ודרושים מספר שבועות להגיע להשפעה. המינון המירבי בד"כ הוא 8 מ"ג ביום הניתן בשתי מנות של 4 מ"ג

11/08/2019 | 19:34 | מאת: אייל

שלום ותודה רבה לך דר על תגובתך !!! אני כבר נוטל כשבוע אנדרונקס ובימים הראשונים חשתי מעט שיפור שנתן לי כוח להתמודד . וכעת אני קורא שאתה כותב שזה לוקח זמן .. האומנם?? כמה שבועות מנסיונך עליי לחכות עד להשפעה ? תודה רבה לך לילה טוב

11/08/2019 | 19:37 | מאת: אייל

ועוד שאלה .. כיצד אתה ממליץ ליטול לפונקס .. נוטל בסה"כ 450 מ"ג .. כיום נוטל 250 מ"ג בבוקר ו200 מ"ג בערב . וקשה לי לאחרונה לצאת מהמיטה אשמח לתגובתך . תודה רבה לך וליה טוב

מנהל פורום דיכאון וכאב