הוספת גאבא וגמילה מקלונקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/08/2019 | 21:52 | מאת: יאיר

שלום רב.האם תוספת של כמוסות חומצה אמינית GABA חודרים את מחסום הדם-מוח ומסייעות כנגד חרדה למרות שמדובר בתוסף תזונה? אני סובל מחרדה ולקחתי קלונקס 0.5 מ"ג וזה עזר למשך כמה ימים ומאז יש התגברות עזה בחרדה כמו גמילה מקלונקס? האם זה עורר החמרה של החרדה?

איני חושב שאתה אמור לחשוש מגמילה מכדור קלונקס שנילקח לכמה ימים. התגברות החרדה אינה קשורה ככל הנראה לנטילת הקלונקס אלא קרוב לודאי למרות נטילתו. חשוב לטפל בחרדה הבסיסית כי קלונקס היא תרופת הרגעה ולא נוגדת חרדה. תוספת גאבא אינה אפקטיבית כטיפול בחרדות

מנהל פורום דיכאון וכאב