פרידה מבת זוג ודיכאון קשה עקב כך

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/07/2019 | 02:29 | מאת: איתי

אני בן 23 לאחרונה בקשר זוגי של שנה וחצי. האישה החליטה לקחת זמן לעצמה ולהיפרד. התפרקתי כמו שלא התפרקתי מעולם. ידוע שאני מגיב קשה למצבים מסוימים, יש לי הפרעת חרדה כללית ואו-סי-די אני כבר מימי התיכון לוקח ציפרלקס נגד חרדות. במצבים כמו זה של עכשיו, אני לוקח לוריוון כדור אחד כדי להרגיע את הרכישות בלילה. השאלה שלי מה אתה ממליץ לעשות על מנת להחזיר את התפקוד לצורה נורמלית ולתת לראש לחשוב על דברים אחרים?

אני הייתי ממליץ לבצע הערכה מסודרת. ייתכן ומדובר בתגובה נורמטיבית כדוגמת תגובת... תלוי במשך התגובה , עוצמתה והפרעת התפקוד הנילווית אליה. אבל אך בהחלט ייתכן והדבר יכול להוביל לסיחרור מבחינת הפרעות החרדה שלך ומצריך התאמת הטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב