דיכאון וחוסר חשק מיני?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/06/2019 | 09:46 | מאת: אלמונית

דוקטור שלום אני בחורה צעירה בת 33. מזה כשנה וחצי בערך איבדתי לחלוטין את החשק המיני שלי. אין לי בן זוג ולא היה לי, אבל פעם היה לי חשק מיני והוא פשוט נעלם לחלוטין. אינני נוטלת כדורים כלשהם ובדיקות דם שעשיתי, כולל לבדיקת רמות ההורמונים בגוף- יצאו תקינות. האם יכול להיות שמדובר בסיבה נפשית או שיתכן שיש לי מחלה כלשהי שאינני מודעת אליה?

שלום לך. התפקוד המיני הוא פונקציה מורכבת הרגישה מאוד למצבי דחק. חלק בלתי נפרד מהבירור צריך להיות ברור פסיכיאטרי כדי לשלול הפרעות כמו חרדה ודיכאון שיכולות להשפיע לרעה על התפקוד המיני

מנהל פורום דיכאון וכאב