איזון חרדה במסגרת אשפוז יום

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

20/02/2019 | 21:55 | מאת: שואל

שלום. אני סובל תחת טיפול תרופתי מהתקפי חרדה אשר גורמים להתעצמות חרדה ודיכאון. לאור ניסיון בתרופות ופגיעה תפקודתית בכל תחומי החיים ארצה לשאול האם לדעתך טיפול במסגרת אשפוז יום תחת בקרה יום-יומית יכול לסייע לי עד שארגיש מאוזן? או שלדעתך מספיק פסיכיאטר "טוב" כדי לעשות סדר בתרופות. הפסיכיאטר הנוכחי לא מקשיב לי הוא רואה בי אובססיבי ולא רואה שהאובססיה קיימת בגלל שאני לא מרגיש טוב ורוצה להרגיש נינוח ללא חרדות ודיכאון.אודה לעצתך.

מסגרת טיפול יום היא מסגרת אינטנסיבית ללא קשר לאבחנה. אני לא בטוח שאתה נמצא בשלב הזה. ייתכן ופסיכיאטר שישהי זמין עבורך יכול להיות פתרון טוב

מנהל פורום דיכאון וכאב