סימבלטה ועוד שאלות כלליות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/09/2018 | 21:19 | מאת: דנה

מאובחנת כלוקה בדיכאון וחרדה, מטופלת מזה 10 ימים בסימבלטה בלויוי עד ארבע כדורי לוריוון, נמצאת במשך היום בחרדה תמידית. לילה מקבלת כדור זודרום לשינה. שאלותי: כדור שינה פעיל 8 שעות האם חצי פעיל 4? האם יש להרים את מינון הסימבלטה לתשעים? האם מותר לקחת כדור פרמין במצב בחילות?

על פי התיאור מצבך אינו מיוצב. ריבוי התרופות מצביע על כך שמוקד הטיפול הוא בסימפטומים ולא בבעיה המרכזית. ממליץ על הערכה מחודשת של תוכנית הטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב