דיכאו וחרדה שחזרו לאחר 9 שנים שהכדורים היצליחו לאזן.... הדיכאון במצב חמור...

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/08/2018 | 23:48 | מאת: דיכאון וחרדה

ביתי עוד מעט בת 26 וסובלת מדיכאון מגורי מאז גיל ההתבגרות........לאחרונה אחרי 3 שנים של תפקוד טוב. הייתה סטטדנטית בתחום האומנות. חלה החמרה רצינית במצבה והיא ממש לא מתפקדת, נמצאת רוב שעות היום במיטה ומתלוננת שיש לה מחשבות תורדניות על מוות. לא מוצאת עינין בכלום נמנעת מקשרים חברתיים ומרגישה לגמרי אבודה וללא תקוה. אני כאמא מאוד מודאגת מהמצב ודיי חסרת אונים. רציתי לציין שליפני חודשיים היא אושפזה בביח גהה והישתחררה משם מרצונה לאחר שבועיים בטענה שאין להם כלים וכוח אדם לעזור לה. אודה לך מאוד אם תפתח הפני אלטרנטיבות טיפטליות טובות שמקיפות את כל הטיפול איזון תרופתי שיחות עם פסיכולוגית קבוצות תמיחה וכל מה שיש כיום לטיפול בדיכאון וחרדות.

ראי תשובתי בפניה הקודמת

מנהל פורום דיכאון וכאב