אימובן - המשך שאלה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/08/2018 | 20:22 | מאת: ל

שלום בהמשך לשאלה קודמת אני מטופלת בסימבלטה לדכאון חצי שנה. לוקחת אימובן כל לילה רק שעכשיו השפעתו פגה. בנוסף אני מקיצה מספר עמים בלילה ב3 , ב5 ו7 בבוקר. ניסיתי לקחתי תרופה אחרת לשינה -בונדרמין ,אבל היקיצות לא נעלמו בכלל. תרופה חדשה לא היתה אמורה לעזור ליקיצות המרובות? מה ניתן לעשות לתופעת היקיצות? האם מהתרופה אימובן ניתן להפסיק מייד , או שעליי לרדת בהדרגה? תודה   תגובה    שיתוף

ניתן להניח כי הפרעת השינה שלך היא תולדה של דיכאון שאנו מטופל באופן מלא. לצורך זה יש חשיבות בהערכה נוספת על מנת לבצע התאמות בטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב