העלאת מינון ויפקאס מ 75xr ל 150xr

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

24/07/2018 | 09:11 | מאת: סינדרלה

שלום ד״ר, לפני 5 שנים אובחנתי כלוקה בדיכאון וחרדה, לפני 4 שנים אחרי מספר תרופות הגענו לויאפקס במינון 75xr בתחילה מלווה ב 2 לוריוון שלבסוף נשארתי עם לוריוון לתמיכה לשינה. בשנה האחרונה עברתי שנה קשה, הורדו לי השחלות והחצוצרות, 2 אנשים קרובים נפטרו ממחלת הסרטן ושלישי גוסס, העסק המשפחתי ניסגר. לפני כשבועיים עברתי התקף חרדה שכבר לא היה הרבה זמן. רופא המשפחה ביחד עם הפסיכיאטרית החליטו להעלות למינון 150xr. אני כבר שלושה ימים עם המינון החדש. האם צפויות תופעות לוואי? מתי המינון החדש ישפיע?

העלאת מינון יכולה להוביל להופעת תופעו לוואי. באם מינון של 75 מג לא הוביל לתופעות כאלה סביר להניח שגם במינון הקיים לא יופיעו תופעות ובודאי לא קיצוניות. צריך סבלנות. כל העלאת מינון מצריכה תקופצת המתנה של כשבועיים, כדי לבחון מגמת שיפור

מנהל פורום דיכאון וכאב