כדור לוריוון -השפעה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

15/03/2018 | 20:45 | מאת: ל

שלום לפני מספר שנים קבלתי כדור אחד ליום של לוריוון שהשפיע טוב מאוד למשך 3 חודשים. אחרי התקופה השפעתו פגה לפתע. כעת אחרי מספר שנים, כשאני רוצה לנסות שוב את הכדור - הוא לא משפיע כלל. ניסיתי לעלות את הכמות ל2 כדורים בתקווה שזה יעזור ושוב אין השפעה כלל. ניסיתי שוב עוד פעמיים וכלום לא עזר. האם תופעה זו מוכרת? ואיך ניתן לגרום לכדור לעבוד? תודה

לוריוון אינו פיתרון. יתירה מזאת יש נטייה לפתח הסתגלות לתרופה לאורך זמן וכמובן אף להתמכרות. האם הסיבה לשימוש היא חרדה יש להשתמש בנוןגדי חרדה ולא בתרופות הרגעה. מציע התיעצות עם מומחה

17/03/2018 | 19:17 | מאת: ל

בהמשך לתשובתך , אני לוקחת לוסטרל בנוסף.

מנהל פורום דיכאון וכאב