מירו- מינונים והשפעה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/01/2018 | 00:10 | מאת: דיויד

שלום ד"ר, בעבר כתוספת לאסטו לקחתי מינון נמוך (רבע כדור של 30 ) של מירו ומה שקרה שזה גרם לי לעייפות קיצונית מאד ולתחושת ריחוף מסויימת. התחושות לא עברו גם אחרי חודש לכן הטיפול הופסק. קראתי איפשהו שמינון גבוה של מירו דווקא לא עושה את התופעות הללו. השאלה שלי היא האם מינון גבוה פחות מעייף ממינון נמוך (אך עדיין מעייף) או שממש ניטרלי/אף מעורר. הבהרה: מירו כתרופה יחידה הפעם. תודה

בדיוק ההפך יש קשר ישיר בין מינון המירו לבין הופעת עייפות כתופעת לוואי. חשוב לציין שאם העייפות היא חלק מתסמיני הדיכאון הרי בהחלט ייתכן ששימוש במירו כנוגד דיכאון יוביל לנסיגת התסמינים כולל תחושת העייפות

מנהל פורום דיכאון וכאב