פרידה מזוגיות ואני עכשיו מת מבפנים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/01/2018 | 13:23 | מאת: רון

לאחר חמש שנות זוגיות שבהם חלק גדול מהזמן לא הייתי איתה נפרדתי סופית מחברה שלי אני נראה טוב ותמיד אמרו לי שאני יכול להשיג יותר טוב ממנה אבל היה לי טוב איתה ועדיין תמיד הסתכלתי על דברים גרועים בה היה לי קשה להיפרד ממנה היא אהבה אותי כמו שאף אחת לא אהבה את אחד אף פעם בכל זאת ראיתי בה את הגרוע שיש אני מאובחן בocd ומה שהשפיע עליי בדיעבד אני יודע זה rocd לאחר שנפרדנו עברתי תקופה קשה בלי שום קשר לפרידה הייתי צריך מישו ועדיין לא רציתי לחזור אליה כי ידעתי תמיד שזה לא זה עבר זמן והיא כבר עם מישהו אחר לחזור להיות כבר בלתי אפשרי אני כרגע בוחן אותה וקולע כמה פספסתי היא נראית לי טוב פתאום ואני כמעט לא זוכר את הרע שהיה לנו ביחד לא ידעתי על האבחנה שהייתה לי עד שקראתי על זה הרבה זמן אחרי שנפרדנו וקלטתי שעשיתי טעות שלא תמיד הסתכלתי על הדברים הטובים בה אני נשבר מבפנים היום ומצטער על מה שעשיתי אולי היא באמת הייתה האחת שלי ואני איבדתי את זה אני רואה שטוב לה ואני לא יכול לשחזר את הטוב שהיא לי איתה למרות שידעתי שזה יפסיק בקרוב והטוב הזה לא יישאר לעד המחשבה שלי עליה מכניסה אותי לדיכאון עמוק וניסיתי הרבה סוגי כדורים עכשיו הפסקתי בגלל תופעות לוואי איומות שקרו לי בבקשה תסביר לי שזה לא באמת פספוס שלי ורק האבחנה שלי לפי מה שקראתי היא שגורמת לזה אני במצב רע תעזור לי בבקשה הרי לפניי שידעתי שיש לה מישהו בכלל לא הפריע לי מה איתה וגם שהיינו ביחד לא אהבתי אותה והייתי עם אחרות כמו איזה סמרטוט עכשיו אני הסמרטוט אבל סבלתי מספיק אני חושב אפילו כבר להתאבד רק שיפסיקו לי המחשבות מה פתאום נתפסת עליה אולי בגלל שהיא עם מישהו אחר זה מונע ממני להמשיך לחיות בבקשה עזרה

פרידה יכולה לעורר תהליך של התאבלות על כל המשתמע מכך. מהתאור שלך נראה כי התהליך חרג ממה שניתן לצפות מתהליך של אבל תקין ומתקיימים בו תסמינים כפיתיים ודיכאוניים. יש צורך בהערכה מקיפה על מנת לבנות תוכנית טיפולית התואמת את צרכיך. מציע לך לפנות ללא היסוס לפסיכיאטר למרות הניסיונות הקודמים בשימוש בתרופות נוגדות דיכאון.

15/01/2018 | 06:49 | מאת: רון

תודה דוקטור על התגובה אבל יכול להיות שהכל קורה לי בגלל הדיכאון כי ברגע שאני מרגיש טוב והמצב רוח עולה אני שוכח ממנה ופתאום שאני במצב רוח ירוד ודיכאון הכל שוב חוזר לי אז אולי הכל בראש שלי

מנהל פורום דיכאון וכאב