וולבוטרין עם ברינטלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

15/05/2017 | 23:37 | מאת: חנה

אני סובלת מדכאון אשר מונע ממני ללכת לעבודה ואין חשק לטיולים..התחלתי ציפרלקס ועזר אח"כ כשנה היתה עוד נפילה וטופלתי בפאקסט אשר אח"כ הרופא החליף לציפרלקב ומירו בלילה...היתה עליה במצב רוח כחודשיים וחזרתי לעבודה ואחר חודשיים שוב חזרתי לדכאון הציפרלקס לא עזר וכיום מלפני 4 ימים אני נוטלת ברנטלקס 20 מלגרם וולבוטרין 150 ...האם זה נכון ומתי יתחיל להשפיע? והאם מה שקראתי על טיפול בקסדה עוזר? נא תשובתכם ואהיה אסירת תודה

שילובי תרופות מודקים במצב של דיכאון עמיד לטיפול. במקרה שלך הטיפול אמנם מרחיב את תחום ההשפעה על המתווכים העיצביים אך לא ברור לי מדוע נבחרו דווקא שתי התרופות הללו במשולב. הקסדה יכולה להיות יעילה במצבי דיכאון אם כי יעילותה מוגבלתץ עדיף לבצע הערכה פסיכיאטרית מקיפה על מנת לבחון מחדש את ההיסטוריה התרופתית שלך אל מול האבחנה

מנהל פורום דיכאון וכאב