רוצה שינוי איך משנים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/02/2017 | 19:13 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 45 מזה 15 שנה סובלת מדכאון יש נפילות ועליות פעמים דכאון קשה פעמים פחות אני נלחמת יום יום בקושי לקום לעבודה יש לי גם פיברומיאליה אובחנתי בדכאון עמיד לתרופות אבל שמתי לב שכשאני בנתינה עוזרת תורמת עסוקה מאוד אני מרגישה מעולה זה ממלא אותי מאוד בשנתיים האחרונות הייתי פעילה עם חיילים עכשיו יש קושי בתרומות ואני בדאון לא בא לי לעבוד יוצאת לעבודה עם בכי ועד שנגמר לי היום אני גמורה הרופא אומר שלשבת בבית לא יהיה לי טטב אבל לשנות עבודה כן מקום של נתינה רוב המקומות האלה הם בהתנדבות אז איך נתפרנס??? אני לא נכנסת לסופרים לא לשוק שנים שכבר לא הלכתי זה לא שאני מאוד עצובה ובוכה אבל לא חוזרת להרגלים ישנים מה עושים??? אנא עזרתכם

דיכאון עמיד לטיפול מחייב הערכה על מנת לבחון את ההשפעה של התרופות השונות ולבדוק האם היה מיצוי אופטימלי של המינון ומשך הטיפול. בנוסף חשוב לציין כי טיפול בתרופות אינו מספק. לרוב יש צורך בשילוב של טיפול פסיכולוגי ופעילות גופנית. כל אלה חייבים להעשות תוך בניית תוכנית טיפולית ברורה

03/03/2017 | 06:41 | מאת: מישהי

תודה על התייחסותך ברור שאני מטופלת בנוסף לתרופות גם עם פסיכולוגים לאורך כל השנים שחליתי מאמנים אישים סדנאות החלפתי כמה פעמים פסיכולוג כי תמיד חשבתי שהוא לא טוב אבל ברור שזאת אני אני גם מתאמנת 2 בשבוע יחד עם הבנות כזמן איכות ועדיין כלום לא משתנה לא מסוגלת לחזור לאיפור לרקוד ללכת לאירועים להסתובב כמו כולם בשוק לעלות בתחבורה ציבורית לבד אנא עזרתכם רוצה לעזוב את העבודה ורק לשבת בבית

מנהל פורום דיכאון וכאב