בעקבות מחלת שפעת קשה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/02/2017 | 19:06 | מאת: ערד

עברתי מחלת שפעת בעוצמה קשה ביותר קושי לזוז כאבים גופניים איומים תחושת קור לצד חום גבוהה הכל תפוס וחוסר אונים נפשי מסביב לשעון שינה מקןטעת הכל הופיע בבת אחת. כעת בסיום המחלה החום ירד קצת ואני מסוגל לעמוד וטיפה לזוז, נשמע מוזר אבל זה אמיתי שפעת כזו של פעם בחיים. ועכשיו האזורים בגוף עדין מכוצים גב מפשעה בטן גרון עורף וזה לא משתחרר אבל מלווה בצורך לבכות ותחושת דכאון עמוק בעיקר שזה מתעורר מהגוף. אני בחוויה קשה מאוד הראש יודע שזה כלום הגוף זה משהו אחר. מה מקור הדכאון הזה ומה לעשות להמתין שזה יעבור?

שפעת יכולה להיות מלווה בתסמיני דיכאון. הייתי מתין עוד כשבועיים. באם אין שינוי במצב מציע לשקול טיפול בנוגד דיכאון שיכול לשפר גם את רמת הכאב

מנהל פורום דיכאון וכאב