npreh

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/03/2010 | 15:00 | מאת: מפרקים

הי אני חולה במחלת מפרקים שמה מורקיו זה מחלה שפוגעת בכל המפרקים הגדולים כבר החלפתי ברכיים אחת 2 ושתי החלפה שלמה של הירכיים החלפה של אחת כיום היא 14 שנה ועכשיו מתחיל התרופפות שאלתי היא שלי הלך גם העצם ואני זקוקה לריוזיה והשתלת העצם אפשר הסבר מה זה השתלת עצם והאם לוקחים עצם ממני ומה הסיכוי לחזור למצב נורמלי פחות או יותר תודה רבה

שלום לצערי אין לי היכרות עם המחלה. זו אינה מחלה דלקתית באופיה. תשובות טובות יותר יתקבלו בפורום אורטופדיה או החלפת מפרקים. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים