טיפול ביולוגי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/02/2010 | 17:15 | מאת: הבת של שרה

שלום דר' קמחי, אמא שלי סובלת מכאבים מאוד קשים במפרק של הירך והברכיים. היא בת 68 ועד שזה התחיל , היתה בתפקוד מלא. האורתופד אמר לה שזה כאבי שחיקה ושל הגיל ושאין מה לעשות . הבעל שלי מטופל באנברל במשך השנה וחצי האחרונים לאנקלוזיגס ספונדליטס. האם אנברל מתאים גם למה שאמא שלי מתארת? האם נותנים אנברל גם לנשים מבוגרות? תודה על עזרתך

לבת של שרה שלום אם אמך סובלת מאוסטאוארטריטיס ( "שחיקת סחוס") הטיפול בדר"כ הוא משככי כאבים ובמצב מתקדם ניתן לבצע החלפת מפרק. אנברל אינו מתאים למחלה זו . הגיל אינו מהווה בעייה במתן תרופות ביולוגיות.

מנהל פורום דלקות מפרקים