מתוסכלת סובלת מאד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/02/2010 | 08:22 | מאת: שרון לייבה וקנין

אספר בקצרה-לפני 6 שנים החלו לי כאבים באגן שמאל הגעתי להמון רופאים עשו לי שאיבת דיסק אמרו יש צורך בניתוח גב בניתוח אגן הכנסת ברגים זה ראומטולוגי זה אורטופדי כל אחד זרק אותי לשני לפני כשנה אובחנתי כובלת בדלקת פרקים כאשר המצב כבר החמיר ואושפזתי ל6 ימים בבית חולים לא יכולתי לדרוך על הרגלים מפרקי בית החזה התנפחווצוואר עם קושי של תנועתיות קיבלתי כדורים כאלו ואחרים שפגעו בכדוריות דם עד שהדעתי לרמיקייד תרופת הפלא לצערי כאשר היה צריך לעבור לטיפול של כל 6-8 שבועות גופי היה קורס אחרי 4 שבועות לא צולעת קושי בנשימה וכו כיום רוצים לשנות לי את הטיפולח לזריקות כל שבועיים וכדור פעםבשבוע. בימים אלו אני עם זריקות סטרואידים עד אישור התרופות היות ואני שוב הגעתי למצב של ריתוק במיטה. האם יש לך רעיון בשבילי האם טיפולים הומופתיחם יכולים לעזור או שינויי תזונה מאחר וכיום אני לא מטופלת בשינויי תזונה אני מאד מתוסכלת יש לי 3 ילדים קטנים ששלחתי אותם מהבית לכמה ימים היות ואני לא יכולה לטפל בהם בבקשה עזור לי

שרון שלום יש מעט מחלות מפרקים המערבות את מפרקי בית החזה. קרוב לודאי שאת סובלת מ ANKYLOSING SPONDYLITIS או סוג דומה של דלקת מפרקים המגבות רק לטיפולים ביולוגיים מהסוג של רמיקייד , אנברל ו הומירה. לעיתים התגובה לרמיקייד פוחתת במהלך הזמן בשל התפתחות נוגדנים כנגד התרופה. הפתרון הוא מתן התרופה בתדירות ומינון גבוה יותר או החלפתה באחת מהתרופות האחרות שהזכרתי. בדר"כ התוצאות טובות. ככלל במחלות מפרקים דלקתיות אין כמעט השפעה תזונתית. ישנם דיווחים מעטים על אנשים שפיקו תועלת קלה מחומצות שומן שמקורם בדגים (ישנם תכשירים מסחריים שונים שניתן להשיג ללא מרשם בבתי מרקחת ובתי טבע). אל תאבדי תקווה.

23/02/2010 | 17:11 | מאת: אלעד

לי האנברל שנה את החייםן

מנהל פורום דלקות מפרקים