rheumatoid nodoul

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/12/2010 | 10:58 | מאת: מוטי

שלום, אני בן 30, לאחרונה אני סובל תסמינים של כאבים במספר מפרקים באצבעות הידיים והרגליים, וכאבים מתחלפים במפרקים אחרים (ברכיים, מרפקים) בנוסף הופיעו שלפוחיות על האצבעות הקטנות בשתי כפות הרגליים באיזור חיבורן עם כף הרגל (בחלק העליון של האצבעות). מכיוון שההופעה היא על אותה אצבע בשתי כפות הרגליים, רציתי לדעת האם rheumatoid nodoul היא תופעה סימטרית, והאם היא מופיעה בסמוך למפרק דלקתי או ללא תלות (אין לי כאבים מיוחדים באצבעות אלו) כדי להבין האם יתכן כי השלפוחיות הנ"ל הן מתאימות ל- rheumatoid nodoul . תודה, מוטי.

מוטי שלום סיכוןי קטן שמדובר ב RHEUMATOID NODULE. RHEUMTOID NODULE אינו שלפוחית אלא נמוש כמבנה מוצק ורך.בדר"כ הוא מופיע עם דלקת פרקים שגרונית מתקדמת. בדיקת רופא תבהיר את העיניין.

מנהל פורום דלקות מפרקים