תפקוד בלטות התריס בדלקת מפרקים שגרונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/09/2016 | 23:05 | מאת: רונה

שלום רב. אני כבת 35, יש לי דלקת מפרקים שגרונית כ4 שניםף מטופלת במטרו ובביולוגית. אני כבר חודש וחצי על שינוי תזונתי - אוכלת בעיקר ירקות, מעט פירות ולא ירדתי במשקל בכלל. בבדיקות דם שעשיתי, תפקוד בלוטת התריס היה 4.17 כשהגבול העליון הוא 4.78. רופא המשפחה אמר שזה תקין אבל אני תוהה - האם ייתכן שזה לא תקין בגלל המחלה? האם כדאי לבקש ממנו בדיקות נוספות לבלוטה?

שלום רצוי להיועץ עם אנדוקרינולוג. אים לזה קשר ישיר למחלת המפרקים.

מנהל פורום דלקות מפרקים