עדין ללא אבחון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/02/2016 | 16:17 | מאת: זוהר

היי אני במשך שנה ושלושה חודשים סובלת מדלקות חוזרות בגוף הייתי מאושפזת תקופה ארוכה בבית חולים ועדין אין לי אבחנה מדיוקת של מה שיש לי הבדיקות דם שלי לא ככ טובות זה מראה שהcrp שלי גבוהה תמיד אני עם כאבים כל יום וגם חום שלא עוזב אותי במשך התקופה .. אני כרגע מטופלת בקולכיצין וזה לא עוזר לי .. קשה לי ללכת ולקום בבוקר ויש ימים שאני פשוט נשארת במיטה. אז טיפול חדש אפשר לנסות כדי שאני יחזור לחיי שהייתי רגילה .. בהתחלה חשבו שזה דלקת פרקים שגרונית אבל עדין לא בטוחים בזה. אשמח אם תנסה לעזור לי תודה רבה

שלום את מתארת מקרה מורכב שמצריך תשאול , בדיקה גופנית ועיון בכל החומר הרפואי שלך. הפורום אינו מקום נכון למטרה זו. רצוי להיות במעקב במסגרת שהחלה את הבירור.

מנהל פורום דלקות מפרקים