דלקת בכתף

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

24/12/2015 | 07:00 | מאת: רן

שלום רב, עקב מאמץ פיזי בעבודה, נוצרה לי דלקת בכתף. הייתי אצל כמה אורטופדים, עברתי אולטרסאונד ופיזיותרפיה וזה לא כל כך עזר. בכוונתי לפנות למומחה כתף, על מנת לבחון את המשך הטיפול. השאלה שלי... האם דלקת זה משהו שעובר או שאאלץ לסבול תמיד? האם במצב של דלקת יש מניעה להתאמן במכון כושר, באופן יחסי כמובן? האם חיזוק שרירים יכול לעזור או שזה רק יזיק למצב? תודה

שלום דלקת בגידי הכתף זקוקה להרבה מאד זמן כדי להחלים. האימון צריך להיות תחת הנחייה של פיזיוטרפיסט/אורטופד ולא בחדר כושר.

מנהל פורום דלקות מפרקים