ראומטיק ארטריטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/11/2015 | 20:33 | מאת: אבירמה

שלום רב הנני בת55 מוגבלת ברגל ימין כתוצאה מטראומה , לאחרונה חלה החמרה בהלכתי עד גרירת רגליים והגבלת בתנועת הגפיים בשתי, הרגליים , הכאבים ברגל ימי מהמפרק עד אצבעות הרגליים, וברגל שמאל מהברך עד קודי בעבדה, מזה חודשים סובלת מבצקת בעיקר ברגליים מהירך עד הקרסוליים , ללא אדמומיות רק נפיחות , בבד' דם די דיימר 644 נישללPE, בבד' CTA נימצא בסיכום בצקת ריאות בנוסף יש לי שינויים ניווניים בעמוד שידרה אורתופד הפנה אותי לראומטולוג , ב שאלתי היא , מה יכול לאבחן עוד ראומטיק ארטריטיס תודה רבה

שלום לפני הראומטולוג יש להיועץ בפנימאי /קרדיולוג כדי לבחון את סיבת בצקת הריאות!!!

מנהל פורום דלקות מפרקים