אימוני כוח

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/09/2015 | 17:15 | מאת: דניאל

שלום, אני בן 21, ויש לי A.S ככל הנראה, כרגע בלי טיפול. רציתי לדעת האם אני יכול להתאמן במכון כושר תרגילי כוח עם משקולות לקבוצות שרירים הבאות- גב רגליים חזה, כתפיים יד קדמית ואחורית. יש לי כנראה ENTHESITIS בברכיים, ירכיים, מרפקים, כתפיים, עצם החזה. האם מותר לי להתאמן עם משקולות? ואם לא, האם זה איסור מוחלט, וזה עלול לדרדר את המצב? תודה.

שלום אין מידע בדוק בנושא זה. הבעייה העיקרית היא שאם יהיו לך כאבים יהיה קשה לומר אם הסיבה היא הדלקת או האימון.

מנהל פורום דלקות מפרקים