פענוח mri

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/07/2015 | 11:21 | מאת: יובל

היי אני סובלת מכאבי גב תחתון חזקים כבר 3 חודשים שהתפשטו לאחרונה לגב העליון ולרגל שמאל. מזה חצי שנה סובלת כל הזמן מדלקות שתן חוזרות, בנוסף בשתי בדיקות דם שביצעתי לאחרונה נמצא שיש לי שקיעת דם גבוהה. נשלחתי לרופא ראומטולוגיה בסורוקה שגילה חשד לדלקת פרקים מקשחת, נשלחתי לצילום mri לבירור האם יש לי דלקת פרקים, שבתוצאותיו רשום: אין עדות לארוזיות, אין סימנים של בצקת מח עצם, ללא האדרה לאחר הזרקת גדוליניום, אין עדות לדלקת. שאלתי היא האם ייתכן שיש לי משהו אחר באיזור בו בדקו אותי אך לא בדקו או ניסו לפענח דבר חוץ מדלקת הפרקים, מה ייתכן שיש לי? תודה רבה

שלום כמובן שצריך לשבת מולך ומול הנתונים ולבחון מחדש. ישנם מצבים של MRI תקין עם דלקת מפרקים מקשחת.

מנהל פורום דלקות מפרקים