דלקת פרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/05/2015 | 05:54 | מאת: רונה

שלום רב, שנים מתמודדת עם זו המחלה. טופלתי רבות עד יומירה שעזר מאוד אך עקב בעיות נאורולוגיות ונאורופאטיה הופסק.. מאז אני מדשדשת.. מטופלת היום במטוטראקסט 17.5, ברקסין לא קבוע וטראמל כמעט כל יום .. מחכה לישועה חדשה. אציין כי המפגע העיקרי הוא הגב ופרקי הירכיים.. בורסיטיס -סטרואידים.. וכך הלאה . יש תרופות חדשות אך אינן מאושרות לPS .. אשמח לשמוע דעתך תודה

שלום ניתן לנסות ARAVA, STELLARA ובקרוב תהיה תרופה נוספת לדלקת מפרקים פסוריאטית. אם יש מעורבות של מפרקי הירך יש צורך להיות אגרסיביים בטיפול .

05/05/2015 | 05:54 | מאת: רונה

מה זה נקרא אגרסיביים בטיפול?

מנהל פורום דלקות מפרקים