דלקת פרקים שגרונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/02/2015 | 23:39 | מאת: חנה

שלום, אני בת 60 ולפני כחודש הובחנתי כחולה בדלקת פרקים שגרונית, רציתי לדעת האם יש דרכים לטפל במחלה/ לעצור אותה על ידי רפואה אלטרנטיבית? הוצע לי טיפול בכדורים מטרוקסט 2.5 mg פלקונביל 200 mg ופרדינסון 5 mg. אני רוצה ככל היותר להמנע מהכדורים האלה, האם יש איזשהו מידע על כך? מה עלול לקרות אם לא אקח ואפנה לרפואה אלטרנטיבית (לדוגמא כדורי כורכום) האם יש טיפול אחר מומלץ?

שלום לצערי לא הוכח עד כה שטיפול אלטרנטיבי יכול לעצור את הנזק הנגרם מדלקת מפרקים. יש אמצעים מסויימים לעזור לכאב אך לא הרה יותר. אני ממליץ לך לשלב בתאום עם הראומטולוג וללכת לאחד מהמרכזים הרפאויים המוכרים שיש בדר"כ בכל בית חולים היום שמציע טיפול אלטרנטיבי וכאמור לשלב עם הטיפול הרגיל.

מנהל פורום דלקות מפרקים